Program Supervisor Til Danish Tech Venture Hos Dtu Science Park A/s

DTU Science Park søger big apple Program Manager til accelerProgram atorprogrammet Danish Tech Challenge – Danmarks eneste acceleratorprogram udelukkende for hardware-start-ups!

Vil du force Danmarks førende acceleratorprogram for hardware-start-ups? Er du en stærk projektleder og vant til at arbejde med mange forskellige stakeholders? Har du indgående kendskab til de udfordringer, man møder som ambitiøs begin-up, og brænder du for at provide din viden og dine erfaringer videre? Har du måske selv været hardware-iværksætter og arbejdet med udvikling af både forretning og produkter? Så er du den rette til at heade vores accelerator program Danish Tech Challenge.

Som software manager for Danish Tech Challenge bliver du ansvarlig for: At force og lede Danish Tech Challenge, og videreføre det stærke koncept: Et udviklingsforløb for startups i europæisk topklasseAt rekruttere de rette startups i tæt samarbejde med vores Lead ScoutAt skabe et driftigt, åbent miljø for de mest ambitiøse danske hardware-start-ups, hvor de kan mødes og udveksle erfaringer, møde nye samarbejdspartnere og potentielle investorerAt udbygge og koordinere det stærke netværk af erfarne erhvervsfolk, forretningsudviklere, eksperter, underleverandører og corporates, som virksomhederne kan trække påAt være overordnet ansvarlig for at gennemføre onboarding weeks og events – herunder det afsluttende award displayAt sørge for afrapportering, regnskab og løbende opdateringer til Industriens Fond samt andre eksterne interessenterAt være en del af Futurebox og supportere øvrige aktiviteter og programmer

Dine kvalifikationerDu er en stærk projektleder og har styr på aktiviteter, leverancer, og cut-off dates – og er vant til at arbejde med mange forskellige mennesketyperDu har en bred erfaring inden for forretningsudvikling – herunder ledelse, organisationsudvikling og Program salgDu har kendskab til og har arbejdet med Lean StartupDu har applicable erfaring med tech-iværksætteri, der gør dig til en troværdig sparringspartner over for deltagerne – gerne hardware også.Du har en videregående uddannelse og behersker engelsk, både mundtligt og skriftligt, på højt niveauDu er struktureret, ambitiøs, udadvendt, en netværker og er en stærk kommunikator

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i Danmarks mest ambitiøse accelerator og inkubator. Afdelingen består af 12 kollegaer og indgår i en samlet agency på ca. 60 ansatte.

Du vil blive en del af et projekt, der allerede har et respekteret navn og en stor troværdighed. I dit nære group vil du arbejde tæt sammen med din projektkoordinator.

I DTU Science Park har vi fokus på gode arbejdsforhold med en sund worklife-balance, og det betyder hos os, at vi tager det hele menneske alvorligt, og hertil kommer, at humor er en vigtig del af vores kultur.

Stillingen som Program Manager er placeret i Futurebox og du vil referere til Head of Acceleration Martin Holmboe. Din primære arbejdsplads vil være DTU Science Park i Lyngby.

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages via Elvium. Upload din ansøgning og dit cv allerede i dag Søg nu. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Acceleration Martin Holmboe på email: mho@dtusciencepark.dk

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virk­somheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park. 

Om virksomhed­erne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. 

Vi understøtter både det optimale network og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *